tjeckiska.se
Här hittar du det mesta om det tjeckiska språket
Introduktion till Tjeckiska verbbanken
Tjeckiska språket
Allmänna drag
Alfabet & uttal
Hälsningsfraser
Kulinariska fraser
Kuriosa
Kurser & läromedel
Kurser
Ordböcker
Grammatik
Allmänt
Vanliga frågor
Kommentarer
Om sidan

Tyvärr…

Allmänn information

Tjeckiska verbbanken är ur funktion

Tjeckiska verbbanken fungerar ej!

Den tjeckiska verbbanken fungerar tyvärr inte just för tillfället. Detta beror på ett fel på serversystemet där sidan befinner sig. Detta sker vid serveröverbelastning och liknande. Tjeckiska verbbanken kommer inom kort vara tillgänglig igen.

Du använder en webläsare som inte stöder en del moderna standarder för webläsare (CSS 2 stöds inte fullt ut i denna webläsare). Detta kan innebära att en del saker på sidan inte visas riktigt som de ska visas. Du bör uppgradera till en modern webläsare, exempelvis Firefox eller Opera. Nedan finns länkar till Firefox:s och Operas nedladdningssidor. Firefox och Opera är helt gratis att ladda ner och använda.
Ladda ner Firefox | Ladda ner Opera

Nya Verbbanken

Hela verbbanken är nu ombyggd från grunden vilket ska ge snabbare och mer detaljerade sökningar. Kommentera gärna vad du tycker om nya verbbanken - det är intressant att få din åsikt om förändringen. Vad som förändrats och förbättrats är bland annat:

Om du har några kommentarer eller hittar några felaktigheter i databasen så var vänlig att lämna en kommentar så att det kan rättas till.

© Martin Ekblom 2007 | Cookies används på webplatsen för att spara personliga inställningar och senast sökta verb | Kontakt: Webmaster